Echipa OLDO SURVEY este formată din tineri ingineri profesionişti cu o mare experienţă in domeniul topografiei. Activitatea noastra acoperă întreaga gamă de servicii de proiectare civilă, industrială şi agricolă. Eficienţa serviciilor noastre se explică prin investiţiile permanente în cunostintele angajaţilor, în software de proiectare asistată pe calculator şi în tehnica IT de ultimă generaţie. 

Inginerii Oldo Survey realizează studii topografice şi documentaţia cadastrală necesară pentru amplasamente de construcţii civile, industriale, căi de comunicaţii conform legislaţiei în vigoare şi respectând normele emise de Agenţia Naţională de Cadastru şi Publicitate Imobiliară.

Dispunem de echipamente topografice moderne si performante totale Leica si echipamente GPS Leica format din 2 receptoare in doua lungimi de unda L1/L2, pentru masuratori de inalta precizie, iar calitatea lucrarilor este garantata de experienta verificatorilor nostri.

OLDO SURVEY are ca obiect principal de activitate elaborarea lucrarilor de specialitate din domeniul topografiei, cadastrului si cartografiei pe teritoriul României.

Compania noastra integrează toate tipurile de servicii ce ţin de domeniul proiectării de construcţii pentru a oferi un răspuns unitar la cerinţele clienţilor. Cadastru, trasare in lucrari de arhitectură, instalaţii, amenajări interioare şi sunt activităţile de bază ale firmei.

Pentru noi este o provocare şi un obiectiv autodepăşirea şi creşterea continuă a nivelului standardelor de confort şi de calitate. De asemenea, mereu vom fi atenţi la livrarea unui raport calitate/preţ cât mai bun pentru clientul nostru.  Preţuim transparenţa, seriozitatea şi mobilitatea în afaceri, fiind gata oricând să ascultăm şi să dăm curs celor mai exigente dorinţe ale clienţilor noştri. Am reuşit prin încredere, inovaţie, respect şi loialitate faţă de parteneri să consolidăm reputaţia dobândită în scurt timp şi să creăm un portofoliu de clienţi constanţi, multumiţi de serviciile noastre.

Cu stima,
Echipa OLDO SURVEY